Vakantiebeleving op vernieuwde camping Frankrijk

Vakantiebeleving op vernieuwde camping Frankrijk

Camping Le Château de Galaure in het Zuid Frankrijk is sinds 15 juni 2012 weer geopend. De camping in de Drôme, zo’n 80 km ten zuiden van Lyon behoort sinds oktober 2011 tot de Iris Parc keten. Door de vele vernieuwingen en verbeteringen biedt de camping de complete vakantiebeleving voor jong en oud.

frankrijk vakantie camping

Vakantiebeleving in Frankrijk

Deze vakantiebeleving is door de vernieuwingen mogelijk in een luxe stacaravan, volledig ingerichte bungalowtent of een safari tent. De camping beschikte voorheen alleen over staanplaatsen. De safaritenten bieden de luxe van een bungalowtent, maar daarnaast ook veel ruimte en safari-sfeer door de plaatsing in of aan de rand van het bos. Een kampeervakantie voor mindervaliden is ook mogelijk door het aanbod van aangepaste stacaravans. Alle stacaravans beschikken over extra grote staanplaatsen op deze zeer groene camping. Bekijk de camping aanbiedingen op Selectcamp.nl.


 

Naast het plaatsen van accommodaties zijn bestaande faciliteiten verbeterd en nieuwe faciliteiten toegevoegd. Zo zijn onder andere de snackbar, het sanitair en de zwembaden opgeknapt. Nieuwe faciliteiten zijn de indoor speeltuin, de Crazy River en de airtrampoline. De Crazy River en airtrampoline zullen begin juli klaar zijn. Gedurende het seizoen is er animatie voor de hele familie, met dagelijks wel 13 activiteiten. Daarnaast biedt de camping outdooractviteiten, sportfaciliteiten en de mogelijkheid tot vissen in het riviertje of het meer.

De camping ligt in het dorp Châteauneuf-de-Galaure, aan het riviertje Galaure, circa 80 kilometer ten zuiden van Lyon. Het dorp ligt op een paar minuten lopen van de camping. De Drôme biedt veel natuur en toeristische uitstapjes, zoals het nabij gelegen ‘Palais Idéal’, een kasteel in Oosterse stijl dat een Franse postbode in zijn eentje bouwde. Boek voordelig bij deze camping.

Het laatste nieuws en foto’s zijn te vinden op facebook.com/ChateaudeGalaure.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Drôme

Meer informatie over Drôme vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Drôme. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Drôme

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.