Aruba lanceert travel guide app

Aruba lanceert travel guide app

De tropische sfeer van Aruba proef je nu al voor je op het eiland bent met de speciale Aruba travel guide app. Het Arubaans verkeersbureau heeft een interactieve mobiele app gelanceerd waarmee reizigers zich kunnen voorbereiden op een reis naar Aruba. Met de app ben je in één oogopslag op de hoogte van alle parels van het eiland; van de adembenemende hagelwitte stranden en azuurblauwe zee tot culinaire hotspots en het bruisende nachtleven.

Aruba travel guide app

De gratis app bevat reisinformatie voor zowel nieuwe- als terugkerende bezoekers, geeft tips over waar je het beste kunt logeren, welke restaurants uit te proberen, de absolute must-see plekken en welke activiteiten je op het water kunt doen en welke op het eiland zelf. Daarnaast vindt je in de app ook informatie over de geschiedenis van het eiland en Aruba’s indrukwekkende line-up van internationale evenementen die gedurende het jaar gehouden worden, evenals goede deals en promoties.Download de app voor iPhone of voor Android

Download de handige Aruba app

Verken het eiland als een ‘local’

Enkele bijzondere onderdelen van de app zijn de ‘Tips by Locals’-functie waarbij enkele Arubanen hun eigen favoriete plekken en ervaringen delen, een ingebouwde reisroute en de ‘Augmented Reality’-functie. Daarbij zie je direct alle hotspots en restaurants op je telefoon wanneer je het toestel op een bepaald punt richt; te vergelijken met het nemen van een foto. Daarnaast bevat de app ook een wisselkoersrekenmachine, een fooiberekening, rolstoelvriendelijke locaties en belangrijke telefoonnummers.

De Aruba travel guide app is voor alle smartphonehouders met een iPhone en Android-toestel gratis te downloaden en wordt binnenkort ook op de BlackBerry ter beschikking gesteld. De app kan prima zonder internet worden gebruikt, kent geen roaming-tarieven en is beschikbaar in zowel het Engels als het Spaans.

Ontdek Aruba

Via onze vakantie site kunnen mensen touroperators vinden die reizen naar Aruba aanbieden. Op het eiland kan men zich optimaal vermaken op één van de vele hagelwitte stranden. Daarnaast zijn er volop sportieve mogelijkheden zoals duiken, snorkelen, een seatrek op de zeebodem, wind- en kitesurfen en golfen. Het eiland heeft ook meer dan 200 restaurants. Verder kan men in Oranjestad naar hartenlust winkelen of zich in het bruisende nachtleven storten, om vervolgens heerlijk bij te komen in één van de vele spa’s op het eiland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

 

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.