Zeeland brengt eigen glossy magazine uit

Zeeland brengt eigen glossy magazine uit

Na het succes van de eerste editie van de Zeeland Glossy is er nu een 2e editie verschenen. Nog niet eerder heeft een provincie een glossy onder haar eigen naam uitgebracht. Het glossy magazine met de naam Zeeland richt zich op bekende en onbekende facetten van de bestemming Zeeland en wordt verspreid via boekhandels in Nederland en Vlaanderen. De glossy is een initiatief van en Promotie Zeeland Delta, een samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s.

Levensgenieters in Zeeland

Het magazine is gericht op de kwaliteitszoeker en levensgenieter. Zeeland is niet alleen een fantastische vakantieprovincie, maar heeft veel producten die hier op aansluiten. Culinaire zilte en zoete zaligheden zoals de bolus, oester, kreeft, mossel, Zeeuwse tong en topkoks die het nog goed kunnen bereiden ook. Bijzondere culturele en artistieke evenementen en bezienswaardigheden. Traditionele klederdrachten worden benut en ontwikkeld tot hedendaagse modeproducten, gebruikt door bekende couturiers. Zeeuwse bedrijven leveren materialen voor wereldberoemde gebouwen in Dubai als Burj al Arab en Burj Khalifa. En de provincie heeft onderscheidende producten op het gebied van water en natuur. Een kleine provincie die grote daden verricht.

Alweer de 2e editie van het Zeeland magazine

In deze tweede editie van Zeeland besteden we onder andere aandacht aan de heerlijke Zeeuwse Oosterscheldekreeft, een markant huis in Ouddorp, de schoonste stranden van Zeeland en het varen op de Zeeuwse wateren. U leest over Zeeuwse schelpjes eten op het strand, shoppen in Goes en over de bloedkoraal. Daarnaast wordt de lezer meegenomen naar Georgië voor een interview met de in Terneuzen geboren Sandra Roelofs die nu First Lady van Georgië is.

Waar te koop

Zeeland verschijnt twee keer per jaar en telt 116 pagina’s. Het magazine wordt vanaf 30 maart verkocht in verschillende boekhandels in Nederland en Vlaanderen voor € 5,95. Meer informatie over dit nieuwe glossy magazine is te vinden op de website www.zeelandglossy.nl.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.