VVV Flevoland verrast fiets- en wandelliefhebbers

Flevoland kijkt tevreden terug op haar deelname aan de Fiets- en Wandelbeurs afgelopen weekend in de RAI in Amsterdam. Ondanks het winterweer waren er veel bezoekers, die zich uitgebreid lieten informeren over de gevarieerde fiets- en wandelmogelijkheden in Flevoland. Samen met Almere City Marketing, Uit-jeTent/VVV Noordoostpolder en Tourist Info Urk heeft Flevoland laten zien dat de provincie voor fiets- en wandelliefhebbers verrassend veelzijdig is. Flevoland heeft de bezoekers met de actie Flevoland zoekt: Avonturiers m/v bovendien uitgenodigd om de provincie gratis te komen ontdekken tussen mei en oktober.

Toerisme Flevoland en fiets liefhebbers

Het was een gezellige drukte aan de gezamenlijke stand van Toerisme Flevoland, Almere City Marketing, Uit-jeTent/VVV Noordoostpolder en Tourist Info Urk. Bezoekers lieten zich uitgebreid informeren over alles wat Flevoland in petto heeft voor de fiets- en wandelliefhebber, zoals de fiets- en wandelmogelijkheden in het natuurgebied de Oostvaardersplassen, het nieuwe fietsknooppuntennetwerk van de Noordoostpolder en Urk of het wandelevenement de Almeerdaagse in en rondom Almere.
Ook de actie Flevoland zoekt: avonturiers m/v wekte bij vele bezoekers de nieuwsgierigheid om zich te laten informeren over Flevoland. Flevoland wil deze mensen verrassen met een gratis bezoek aan de provincie en hen laten ervaren hoe veelzijdig Flevoland is. Wat ze daarvoor moeten doen is zich inschrijven via www.avonturiersgezocht.nl en hun belevenissen delen met vrienden, familie en kennissen via hun social media kanalen.

Met deze actie, als onderdeel van de campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij., wil Toerisme Flevoland meer bekendheid genereren voor de provincie onder bezoekers die Flevoland nog niet kennen als bestemming voor een dagje uit of verblijf. Samen met ondernemers laat Flevoland deze mensen ervaren dat Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. is.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Flevoland

Meer informatie over Flevoland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Flevoland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Flevoland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.