Grootste Ierland vakantieaanbod ooit

Grootste Ierland vakantieaanbod ooit in Beleef Ierland 2012 brochure

Reisorganisatie BBI Travel heeft haar Ierland 2012 vakantiebrochure uitgebracht. Nieuw in het programma is onder meer een uitbreiding van het aantal rondreizen met verblijf in karakteristieke Inns, een 22-daagse rondreis op basis van 3 nachten verblijven en 2 betalen en enkele arrangementen waarbij een verblijf in Dublin gecombineerd wordt met streken als Connemara, Boyne Valley of Kerry.
Ook wordt voor het eerst een 9-daagse combireis Dublin en New York aangeboden. Men kan per eigen auto naar Ierland afreizen of vliegen en ter plekke een huurauto of camper ophalen. In aanvulling op de autorondreizen biedt BBI Travel tevens enkele fiets-, wandel- en sportvisvakanties aan. De Ierland 2012 brochure kan aangevraagd worden via de website www.bbi-travel.nl. De brochure kan ook via de site gedownload worden.

Tientallen rondreizen in Ierland

Ierland is uitermate geschikt om met de auto rond te reizen. De aangeboden rondreizen variëren van 4 tot 22 dagen, er is keuze uit vakanties in een bepaalde streek of het hele land doorkruisen. Verblijf varieert van huiselijke bed & breakfast adressen, sfeervolle herbergen, eenvoudige tot chique hotels en vakantiewoningen tot imponerende kastelen en landhuizen. Men kan hetzij met de eigen auto via Engeland naar Ierland rijden – kinderen tot en met 15 jaar varen bij BBI Travel gratis mee op Stena Line routes – of in het vliegtuig stappen en op de luchthaven van aankomst de huurauto ophalen. In het vakantieprogramma van BBI Travel worden vele rondreizen aangeboden waarbij de overnachtingen vooraf gereserveerd zijn. Maar met ‘Go as you please’ vouchers kan men ook zelf kiezen uit 73 Inns of circa 1300 Bed & Breakfast adressen om te overnachten.

3=2 aanbiedingen

BBI Travel heeft drie rondreizen in haar programma die vanwege het 3 nachten verblijven=2 betalen principe gunstig geprijsd zijn: het zijn een

  • 8-daagse Highlights of Ireland rondreis vanaf €487,- per persoon
  • een 16-daagse Discover Ierland vanaf€ 744,- per persoon en
  • de nieuwe 22-daagse Grand Circle of Ireland rondreis vanaf€ 992,- per persoon

op basis van vlucht autohuur en overnachtingen.

De brochure Beleef Ierland 2012

Grafheuvels ouder dan piramiden

Voor wie wat dieper in de Ierse geschiedenis wil duiken is de nieuwe rondreis Dublin & Boyne Valley een aanrader. Deze trip combineert bruisend Dublin met bezoeken aan historische monumenten waaronder de prehistorische grafheuvels van Knowth en Newgrange, de kloosterruïnes van Monasterboyce en de High Crosses van Kells. Twee andere nieuwe combinatiereizen zijn de 7-daagse vakanties Dublin plus Killarney of Dublin in combinatie met het ongerepte Connemara in West Ierland.

Dublin & The Big Apple

De sfeervolle Ierse hoofdstad combineren met een stedentrip New York kan via BBI Travel met een 9-daags arrangement. Men logeert 3 nachten in Dublin en vertrekt dan naar New York voor 4 nachten. Desgewenst kan het verblijf in de steden verlengd worden. Prijs vanaf € 1095,- per persoon.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ierland

 

Reviews lezen over Ierland

Meer informatie over Ierland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ierland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Ierland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.