Olympiaregion Seefeld klaar voor kerstvakantie

Olympiaregion Seefeld klaar voor kerstvakantie

Hevige sneeuwval in Tirol de afgelopen dagen heeft voor 100-120 cm verse sneeuw gezorgd. In de kerstvakantie reist met dus af naar perfect geprepareerde pistes in Olympiaregion Seefeld. Ook de langlaufloipen zijn van goede kwaliteit. Daarnaast is Seefeld druk met de laatste voorbereidingen voor de eerste Olympische Spelen voor Jongeren. Deze worden van 13-22 januari 2012 gehouden in Seefeld en Innsbruck.

Perfecte conditie

Enkele dagen voor de aanvang van de kerstvakantie verkeren de pistes en langlaufloipen in Olympiaregion Seefeld in perfecte conditie. Ondanks de verse sneeuw wordt er ook gebruik gemaakt van kunstsneeuw om optimale sneeuwcondities te garanderen. Seefeld maakt zich tevens op de voor eerste Olympische Spelen voor Jongeren van 13-22 januari 2012. In Seefeld vinden de onderdelen biatlon, noordse combinatie, cross country skiën en schansspringen plaats. De andere onderdelen worden georganiseerd in Innsbruck en Kühtai. Het is de derde keer dat Tirol gastheer is van de Olympische Spelen.

Nederlandse deelnemers

Achttien Nederlandse jongeren (14-18 jaar) hebben zich geplaatst voor de eerste Olympische Spelen voor Jongeren. Het onderdeel langebaanschaatsen is met vier Nederlandse deelnemers het beste vertegenwoordigd. Voor alle Nederlandse deelnemers en disciplines: www.nocnsf.nl/jos2012.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oostenrijk

 

Reviews lezen over Oostenrijk

Meer informatie over Oostenrijk vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oostenrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oostenrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.