Trips & Trails event in Zwolle

Trips & Trails event in Zwolle

Sawadee, bekend als avontuurlijke touroperator, reist met een aantal Trips&Trails events door het land. Tijdens deze infodagen kunnen geinteresseerden kennis maken met het reisaanbod van Sawadee. Na NEMO in Amsterdam en Fair Traide in Den Haag is het zaterdag 17 december de beurt aan Zwolle. In Theater Odeon de Spiegel worden reispresentaties gegeven en is er een informatiemarkt.

Gevarieerd presentatieprogramma

De infodag in Zwolle is bedoeld voor mensen die zich oriënteren op een avontuurlijke reis en graag meer willen weten over specifieke bestemmingen. Er is onder andere een presentatie over de spectaculaire landschappen van IJsland, en de animistische stammen van Ethiopië. Er is ook aandacht voor verschillende bestemmingen uit het aanbod van Familieavontuur; reizen voor gezinnen met kindern. De presentaties worden gegeven door medewerkers en ervaren reisbegeleiders van Sawadee Reizen. Inschrijven kan via www.sawadee.nl/infodagen.

Een reis door de Islam

Tijdens het event is er ook de mogelijkheid om een korte introductie over de Islam bij te wonen. De islam is momenteel een veelbesproken onderwerp, maar veel mensen weten niet precies wat deze religie inhoudt. Voor mensen die op reis gaan naar een islamitisch land is het extra interessant om meer over deze religie te horen. De docent en reisbegeleider, Karin Neijenhuis, heeft naast haar studie ‘islam in de moderne wereld’, veel in het Midden Oosten gereisd en in Teheran gewoond.

Reismagazine Trips&Trails

De naam van de reeks events verwijst naar het recentelijk door Sawadee geïntroduceerde reismagazine Trips&Trails, een nieuw tijdschrift met artikelen, tips en nieuwtjes over de vele reisbestemmingen die de avontuurlijke reisorganisatie aanbiedt. Beleving, inspiratie en puur reizen staan hierbij centraal. Het magazine wordt verspreid onder bestaande en potentiële klanten van Sawadee. Op het event in Zwolle is de extra dikke, tweede editie van Trips&Trails vers van de pers beschikbaar.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.