Droomcruise winnen naar Oman

Droomcruise winnen naar Oman

Het verkeersbureau van Oman en de Amerikaanse cruise maatschappij Royal Caribbean International® slaan de handen ineen en lanceren vandaag gezamenlijk een prijsvraag. Consumenten kunnen de Facebook-pagina bezoeken en maken daar kans op een volledig verzorgde droomcruise naar Oman!

Cruises naar het Midden-Oosten in opkomst

Cruises naar het mysterieuze Midden-Oosten zijn enorm in opkomst. Steeds meer cruise vakantiegangers ontdekken dat een cruiseschip een ideale manier is om nieuwe bestemmingen zoals het Midden-Oosten te verkennen. Het cruiseschip de ‘Brilliance of the Seas’ vaart deze winter 17 weken in de wateren rond het Arabisch schiereiland. Tijdens de 8-daagse Midden-Oosten cruise brengen schip en passagiers onder meer een bezoek aan het Sultanaat van Oman. Erg bijzonder is dat de ‘Brilliance of the Seas’ twee dagen in de haven van Muscat verblijft en haar gasten zo volop de gelegenheid biedt om kennis te maken met dit bijzondere land.


Samenwerking

De cruise maatschappij Royal Caribbean International® en het Verkeersbureau van Oman brengen middels een gezamenlijke campagne de mogelijkheid voor een verkennend bezoek aan het Midden-Oosten per cruiseschip graag extra onder de aandacht. Zij zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van onder meer een prijsvraag voor consumenten op Facebook.

Droomcruise naar Oman winnen

Op de Facebook pagina van zowel Royal Caribbean Nederland als van het Verkeersbureau van Oman treffen reizigers een prijsvraag aan en maken ze kans op een droomcruise naar o.a. Oman. Facebook bezoekers varen mee met de ‘Brilliance of the Seas’ en dienen de Facebook pagina leuk te vinden en 2 vragen te beantwoorden. Hiermee maken zij kans om echt mee te varen op de ‘Brilliance of the Seas’ naar sprookjesachtig Oman!

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oman

 

Reviews lezen over Oman

Meer informatie over Oman vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oman. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oman

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.