De mooiste hotel kamer in Zwolle

Bijna 13.000 mensen hebben gestemd op Suite 211 van Sandton Hotel Pillows in Zwolle. Daarmee is is dit de Mooiste Hotelkamer van Nederland in 2011 geworden. In de internetverkiezing streden hotels van naam en faam om de titel.

Trots op haar hotelgasten

Sandton is trots op haar betrokken en loyale gasten, die behalve via traditionele media (een 4x per jaar verschijnende papieren krant: Sandton Post) via twitter, Facebook en digitale nieuwsbrieven op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, arrangementen en ontwikkelingen en nadrukkelijk worden uitgenodigd hun ervaringen te delen. Dat gebeurt ook in hoge mate én overwegend positief. Zo heeft Sandton afgelopen jaar ook al de Zoover Award in ontvangst mogen nemen voor Beste Hotelketen.

Hotel kamer met CoCo-matbed

Suite 211 is riant van afmetingen, van alle denkbare luxe voorzien en uitgevoerd met meubilair van John Hutton, in diepe warme tinten en rijke stoffen.

Het CoCo-Matbed is gemaakt uit louter natuurlijke grondstoffen. De kamer is voorzien van een superieur geluidssysteem, flat screen televisie en climate control. De mooiste hotelkamer van Nederland heeft een comfortabel zitgedeelte en een grote, luxe badkamer met royaal hoekbad en aparte inloopdouche. Sandton Hotel Pillows viert komend jaar het 5-jarig bestaan en is het eerste hotel in het urban boutique concept van Sandton Hotels. Op 1 februari 2012 opent een tweede Pillows in Brussel.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwolle

 

Reviews lezen over Zwolle

Meer informatie over Zwolle vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwolle. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zwolle

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.