Sterrenverblijf op Barbados

Sterrenverblijf op Barbados

Barbados is een geliefde bestemming voor wereldsterren. Een cocktail drinken met een wereldster, de zon die ondergaat in de Caribische Zee, het kan zomaar waarheid worden in het Sandy Lane Hotel op Barbados.

Barbados voor elk budget

Hoewel Barbados uitermate geschikt is voor elk budget staat het eiland toch vooral bekend als het eiland van de sterren. Namen als Oprah, Simon Cowell, de Beckhams en Wayne Rooney beschouwen Barbados als hun tweede thuis. Sommigen hebben zelfs een eigen huis op het eiland, maar dit weerhoudt ze er niet van om te verblijven in het mooiste hotel van Barbados, het Sandy Lane.


Sandy Lane: elegantie en exclusiviteit

Het Sandy Lane hotel straalt elegantie en exclusiviteit uit en staat voor comfort, luxe en service. Het hotel heeft 112 kamers en suites en is een perfecte locatie voor koppels, families en natuurlijk de sterren. Het is dan ook geen rare gewaarwording als Rihanna bij het zwembad opduikt terwijl Wayne Rooney een balletje staat te trappen op het strand van Sandy Lane. Leuk feit is dat dit strand geheel vrij is voor publiek, want op Barbados zijn alle stranden toegankelijk. Verder heeft het hotel een spa, vier restaurants, zes barren, negen tennisbanen en een zogeheten Treehouse Club, speciaal voor kinderen en tieners.

Golfresort op Barbados

Het Sandy Lane staat ook bekend om zijn golfresort. Dit zijn de favoriete golfbanen van topgolfer Tiger Woods. Ook hij is verliefd op Barbados en is hier zelfs getrouwd. Het golfresort bestaat uit drie golfbanen, namelijk ‘The Old Nine’, ‘The Country Club’ en de wereldberoemde ‘Green Monkey Course’. Deze golfbaan is exclusief voor gasten die verblijven in het Sandy Lane hotel.
Het hotel ligt in St. James, een gemeente gelegen aan de westkust. Hier zijn de stranden wit en de zee helderblauw. De westkust van Barbados wordt ook wel de ‘Platinum Coast’ genoemd vanwege de veelal luxere hotels en het feit dat de internationale jetset hier graag neerstrijkt.

Star Quality op Barbados

Kortom, het Caribische eiland Barbados is een bestemming met star quality. Letterlijk én figuurlijk!
Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Barbados

 

Reviews lezen over Barbados

Meer informatie over Barbados vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barbados. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Barbados

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.