Heerlijk eten op vlucht naar Zuid-Afrika

Heerlijk eten op vlucht naar Zuid-Afrika

South African Airways (SAA) heeft de samenwerking gezocht met de Zuid Afrikaanse Chef Reuben Riffel – van het bekende ‘Reuben’s restaurant’ in Franschoek aan de Westkaap. Riffel zal aan een aantal gerechten zijn naam verbinden voor de Premium Class passagiers die reizen op langere vluchten binnen Afrika als wel op de internationale routes.

Niet ‘fancy’ en extravagant

Reuben werkt aan menu’s op de routes vanaf Johannesburg en Cape Town. De gastronomische filosofie van Reuben is dat maaltijden voor hem niet ‘fancy’ of extravagant hoeven te zijn om lekker te zijn. Reuben werkte voorheen in het Monneaux Restaurant dat tot 2 keer uitgeroepen werd tot één van de top tien restaurants van ‘Eat Out’.


Chef of the Year

In 2004 ging Reuben terug naar Zuid Afrika na een tijd in Cambridge gewerkt te hebben. In Franschoek opende hij ‘Reuben’s restaurant’. ‘Reuben’s’ was een grote hit en binnen 6 maanden won het restaurant al de prestigieuze ‘Eat Out Johnnie Walker Restaurant of the Year Award’. Reuben zelf won de titel ‘Eat Out Johnnie Walker Chef of the Year Award’.

Productverbetering

“De samenwerking met Reuben Riffel is een van de initiatieven die we ontwikkelen om het culinaire aspect binnen onze airline naar een letterlijk grotere hoogte te brengen”, zo zegt Bongi (Tshazi) Sodladla, de Food en Beverage Manager binnen South African Airways.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid Afrika

 

Reviews lezen over Zuid Afrika

Meer informatie over Zuid-Afrika vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid Afrika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.