Zwitsers Hotel bestrijdt creatief de eurocrisis

Zwitsers Hotel bestrijdt creatief de eurocrisis

De Zwitserse Alpen hebben last van de dure Zwitserse Frank. Voor Euroland toeristen wordt een vakantie in Zwitserland steeds duurder en onaantrekkelijker. Berghotel Hamilton Lodge uit Wallis pakt de eurocrisis creatief aan: het hotel gaat in Nederland haar gasten op zoeken.

Inventieve crisisbestrijding

Op Landgoed Waterland te Velsen-Zuid in Nederland organiseert Hamilton Lodge & Spa op 19 en 20 november een ‘Meet & Greet’. Deze Zwitserlandpromotie op Nederlandse bodem is een innovatieve en originele manier om Nederlandse gasten te bereiken. Niet alleen vaste gasten zijn uitgenodigd, maar ook potentiële gasten en zakelijke partners kunnen op Nederlandse bodem een kijkje nemen in de ‘keuken’ van het hippe Heidi-hotel op 2000 meter.

Zwitserland bundelt haar krachten

Hamilton Lodge gaat niet alléén op tour, maar heeft vele Zwitserse zakelijke partners om zich heen verzameld. Toeristische organisaties uit verschillende regio’s zijn vertegenwoordigd in Nederland: toerisme Aletschgebied, toerisme Gstaad, Bergbahnen Destination Gstaad en Belalpbahnen. Ook grote partijen als SkyWork Airlines, Schweiz Tourismus Amsterdam en Gemeente Zweisimmen zijn overtuigd van het goede doel en nemen deel aan het programma op Landgoed Waterland. Zo bevechten Hamilton Lodge en haar partners gezamenlijk de eurocrisis. Ze zoeken hun gasten op om hen te herinneren aan het unieke Zwitserleven gevoel.

Sauerbreij en Witzier

Nederland is ook vertegenwoordigd op 19 en 20 november: Olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij en Hamilton-fan Anita Witzier treden op als gastvrouwen en vertellen waarom zij voor Zwitserland kiezen. Op het ‘Meet & Greet’ event waant iedereen zich voor even in de Alpen met Zwitserse wijnen en raclette. Ook zijn er Zwitserse prijzen te winnen, zoals een geheel verzorgde wintersportvakantie inclusief vliegreis met SkyWork Airlines. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van fikse boekingskortingen bij Hamilton Lodge. En zo wordt het kwalitatieve Zwitserland plotseling toch betaalbaar.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

 

Reviews lezen over Zwitserland

Meer informatie over Zwitserland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwitserland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zwitserland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.