Nederlander trouw aan Ardennen

Nederlander trouw aan Ardennen

De Ardennen, de populairste vakantiebestemming van Nederlanders ligt net over de grens. In een kasteeltje of een cottage, actief of juist lui: in de Ardennen kan het allemaal. En: op nog geen drie uur rijden van Nederland. Niet voor niets is de Nederlander, na de Belg zelf, de trouwste Ardennenbezoeker (bron: Verkeersbureau Ardennen). 50% van de vakantiegangers komt uit eigen land, Nederland staat met 12% op een goede tweede plaats. ArdennenXL, bemiddelaar bij de verhuur van vakantiehuizen in dit gebied, kan dat percentage nog wel eens verder doen stijgen. De mooiste vakantiehuizen voor dit najaar op een rij.

Ardennen: in het najaar of de winter weg

Lekker dichtbij, maar toch een totaal andere wereld. Na een rit van slechts een paar uur wandel je in een prachtig herfstbos of stap je over een knerpend witte deken van sneeuw, om daarna te genieten van een lekkere kop warme chocolademelk bij de open haard. Je eigen haard welteverstaan. Het aanbod op ArdennenXL is groot en voorzien van de luxe die jij wilt. Wat te denken van vakantiehuis The Chestnut: pal aan het natuurgebied de Hoge Venen en met open haard en sauna. Of de 17e eeuwse boerderij Le Pasc’Anne: bosrijke omgeving, vier slaapkamers met privébadkamer en knusse leefruimtes. Ultiem relaxen doe je in het mooie houten huis Le Chalet des Thermes, met eigen sauna, infrarood cabine, hammam en jacuzzi. De vakantiehuizen van ArdennenXL worden online aangeboden, waardoor het aanbod altijd actueel en direct te boeken is. Dit najaar of deze winter nog even snel een lang weekend of midweekje weg komt opeens een heel stuk dichterbij.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ardennen

 

Reviews lezen over Ardennen

Meer informatie over Ardennen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ardennen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Ardennen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.