IJsland decor voor nieuw seizoen Wie is de Mol

IJsland decor voor nieuw seizoen Wie is de Mol

Begin januari 2012 begint het 12e seizoen van Wie is de Mol, het populaire tv-programma waarbij een team van bekende Nederlanders diverse opdrachten uit voert en jaagt op een mol binnen het team. Het spelprogramma wordt dit seizoen binnen Europa opgenomen, er is gekozen voor IJsland.

IJslandse natuurwonderen

Het eiland gelegen in de Atlantische Oceaan ligt op slechts 3 uur vliegen vanaf Amsterdam en biedt de deelnemers tal van uitdagende decors voor het uitvoeren van opdrachten. Gletsjers, vulkanen, warmwaterbronnen en midzomernacht zijn enkele natuurwonderen die op IJsland te vinden zijn. Voor de kijker zal de spanning niet alleen te voelen zijn in de opdrachten die uitgevoerd dienen te worden, ook de prachtige opnames die op het eiland genomen zijn sensationeel.

Deelnemers

De deelnemers die de overweldigende IJslandse natuur hebben mogen ervaren zijn Anne-Marie Jung, Dio, Frits Huffnagel, Hadewych Minis, Liesbeth Staats, Maarten van der Weijden, Marion Pauw, Marit van Bohemen, Tim Kamps en Willem Spaaij. Presentator is Art Rooijakkers.
Vanaf 5 januari 2012 is Wie is de Mol wekelijks te zien om 20.30u op Nederland 1.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over [locatie]

Meer informatie over [locatie] vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar [locatie]. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van [locatie]

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.