DFDS Seaways: voordelige overtocht naar Engeland

DFDS Seaways: voordelige overtocht naar Engeland

Staat er een vakantie met de camper of caravan naar Engeland op de planning? Dan biedt DFDS Seaways een snelle en comfortabele overtocht aan voor een extra voordelig tarief. Vertrek vanaf Duinkerke en binnen 2 uur zijn de kliffen van Dover in zicht.

Poort naar Engeland

Met DFDS Seaways is Dover, de poort naar Engeland, eenvoudig bereikbaar via Duinkerke in het noorden van Frankrijk. Het voordeel van deze vertrekhaven is dat er om de twee uur een verbinding is in beide richtingen, 24 uur lang. Dus geen lange wachttijden en het is mogelijk om elk moment van de dag een vertrektijd te kiezen die het best past in het reisschema. De schepen van DFDS Seaways zijn comfortabel, ruim en kindvriendelijk.

Goede kampeervoorzieningen

Groot-Brittannië is zeer geliefd bij camper- en caravanreizigers en dat heeft niet alleen te maken met het gevarieerde landschap, maar ook met de infrastructuur voor dit soort vakanties. De kampeerterreinen zijn goed uitgerust en verspreid over het hele land. Er zijn maar liefst 650 standplaatsen en servicepunten. Bovendien is er geen voordeligere manier om te genieten van de prachtige groene natuur van Engeland.

 

 

Geldigheid actie overtocht naar Dover

Indien een reis naar Engeland in de planning staat met de caravan of camper, boek dan vóór 29 maart 2012 en geniet van voordelige tarieven:

  • Voor een camper (maximum lengte 8 m) + 4 personen: vanaf € 29 enkele reis: boekingscode DF03
  • Voor een auto + caravan (maximum totale lengte 12 m) + 4 personen: vanaf € 49 enkele reis: boekingscode DF04

Deze tarieven zijn geldig voor reizen tot 12 december 2012

Tip van het verkeersbureau: Boek vroeg dan is de keuze uit voordelige overtochten groter! Info en reserveringen bij DFDS Seaways op www.dfds.nl

Comments are closed.