Weense kerstmarkten voor design liefhebbers

Weense kerstmarkten voor design liefhebbers

Geen traditionele kerstmarkt: het Design kerstmarkt in het Museumkwartier staat in het teken van hippe design artikelen. Wenen loopt voor en laat de klassieke kerstmarkten aan zich voorbij gaan.

Design kerstmarkt in Wenen met 100 onterwerpers

Meer dan 100 ontwerpers tonen en verkopen hun producten van 25 – 27 december op de Design kerstmarkt die in het Museumkwartier georganiseerd wordt. Denk aan mode, sieraden, accessoires, boeken en vele andere artikelen. Toegang is gratis. Reeds vanaf 10 november is het Museumkwartier in kerstsfeer gedompeld met punch stalletjes, een ijsbaan, videopresentaties en DJ’s.

Design verspreid over de stad

Een andere kerstmarkt waar design hoog in het vaandel staat is die in het Loohaus – het wordt reeds voor de 7e keer georganiseerd.
In het markante gebouw – ontworpen door architect Adolf Loos – aan het Michaelerplatz verkopen meer dan 50 ontwerpers hun producten en artikelen waaronder hoeden, tassen, keramiek, kleding en sieraden. Jong en aankomend talent tonen onder de naam Lights 2011 in het culturele centrum WUK in het 9e district hun creaties.

Design markten in Wenen: overzicht

Comments are closed.