Icelandair scoort hoog in punctualiteit

Icelandair scoort hoog in punctualiteit

Icelandair scoort hoogt met punctualiteit volgens de Association of European Airlines (AEA). Op lange afstand routes staat Icelandair met een percentage van 91,6% in de maand september op de tweede plaats. Op de kortere routes ligt het percentage met 89,6% iets lager. De AEA publiceert regelmatig informatie over de on-time performance van haar leden.

Icelandair 1 van beste vliegmaatschappijen als het om tijd gaat

´Punctualiteit is een key element van onze service en wij zijn zeer verheugd dit bevestigd te zien. Bij afwezigheid van extreme omstandigheden zoals vulkaanuitbarstingen of stakingen is Icelandair een van de beste maatschappijen als het om on-time performance gaat‘, aldus Birkir Hólm Gudnason, CEO van Icelandair.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van IJsland

 

Reviews lezen over IJsland

Meer informatie over IJsland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar IJsland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van IJsland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.