Air Arabia Maroc start digitale Treasure hunt

Air Arabia Maroc start digitale Treasure hunt

Op 31 oktober startte Air Arabia Maroc een digitale ‘treasure hunt’ op Twitter en Foursquare. De hoofdprijs is een vliegticket naar Nador of Tanger. 5 Verschillende vliegtickets zijn digitaal verstopt in 5 verschillende steden in Nederland. Van maandag tot en met vrijdag 4 november post de airline dagelijks verschillende hints via Twitter. Degene die de Foursquare locatie van Air Arabia Maroc als eerste wint, mag er straks zelf inchecken.
Op maandag 7 november maakt Air Arabia Maroc alle winnaars bekend via Twitter.

HINT 1: Volg Air Arabia Maroc op www.twitter.com/airarabia_nl

Air Arabia Maroc Twitter en Foursquare

Na de succesvolle Twitter wedstrijd vorig jaar lanceert Air Arabia Maroc een nieuwe online wedstrijd via twee social media kanalen. Ter gelegenheid van de actie introduceert de airline een Foursquare pagina waar verschillende tips staan.(https://foursquare.com/airarabia_nl)
Door zowel Twitter en Foursquare te combineren, wil Air Arabia Maroc haar volgers op een nieuwe manier online betrekken. Van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november post de airline dagelijks hints over de geheime locatie van een vliegticket op Twitter. Aan het eind van elke dag maakt Air Arabia Maroc de locatie bekend door een Foursquare check-in die ook op Twitter wordt gepost. Om kans te maken op de prijs moeten deelnemers de locatie raden voor de onthulling op Foursquare. Volg Air Arabia Maroc op Twitter en post het juiste antwoord via @airarabia_nl om kans te maken op de prijs. Op maandag 7 november worden alle winnaars bekend gemaakt op de Air Arabia Maroc Twitter account. Elke winnaar wint maximaal één vliegticket.

Vlieg naar Nador en Tanger

De start van de digitale ‘Treasure hunt’ valt samen met de introductie van het nieuwe winterschema van Air Arabia Maroc. Vanaf 30 oktober biedt de low cost airline drie directe vluchten per week aan vanaf Amsterdam naar Nador op maandag, donderdag en zaterdag. De maatschappij vliegt ook twee keer per week naar Tanger op maandag en zaterdag. Vanaf 69 EUR per persoon enkele reis, tax inbegrepen kunnen vakantiegangers een vliegticket boeken naar beide bestemmingen. Passagiers bij Air Arabia Maroc krijgen voortaan ook de optie hun bagage in te checken van 20 kg voor 10 EUR per enkele reis, 25 kg voor 40 EUR per enkele reis of 30 kg voor 70 EUR per enkele reis. De low cost carrier biedt gratis golfbagage met een maximum gewicht van 15 kg aan.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Marokko

 

Reviews lezen over Marokko

Meer informatie over Marokko vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Marokko. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Marokko

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.