Winterfestival: Wondercool Copenhagen

Winterfestival: Wondercool Copenhagen

In Februari zal in de Deense hoofdstad Kopenhagen voor de tweede keer het winterfestival Wondercool Copenhagen worden gehouden. Meer dan honderd spetterende en ‘warme’ evenementen zorgen op cultureel, culinair en muzikaal gebied voor winters en warm vermaak.

Wondercool Copenhagen

Het festijn is een mix van oude en nieuwe concepten. In Wondercool werken zeven organisaties samen: het Copenhagen Jazz Festival, het Copenhagen Fashion Festival, het Danish Design Center, het Danish Architecture Centre, Copenhagen Cooking (winter editie), het Copenhagen Art Festival en het Frost Festival (rockfestijn). Alle deelnemende partijen zullen zowel zelfstandige als gezamenlijke evenementen organiseren, allen bedoeld om zowel bezoekers als inwoners van de Deense hoofdstad in deze winterperiode unieke en verrassende programma’s te bieden. De evenementen zullen vaak op bijzondere plaatsen in en om Kopenhagen plaatsvinden. Het volledige programma van het Kopenhaagse winterfestival wordt in december a.s. bekendgemaakt.
Meer informatie: Copenhagen Visitor Centre, Vesterbrogade 4A, DK-1620 Kopenhagen V., tel. +45 7022 2442, www.visitcopenhagen.com/wondercool-copenhagen en www.visitdenmark.nl/kopenhagen


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Denemarken

 

Reviews lezen over Kopenhagen

Meer informatie over Kopenhagen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kopenhagen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Kopenhagen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.