Nieuwe lijnvlucht naar Barcelona vanaf Groningen Airport Eelde

Vanaf 28 april 2012 vliegt lowcost vliegmaatschappij Vueling vanaf Groningen Airport Eelde rechtstreeks vliegen naar Barcelona International Airport – El Prat. Vueling zal deze vlucht 2x per week uitvoeren met een Airbus A320.

Groningen vliegt op Barcelone

De route wordt 2x per week uitgevoerd:op dinsdag en zaterdag. Dit maakt deze nieuwe bestemming geschikt voor zakelijke reizigers, liefhebbers van city trips en voor een strandvakantie aan de Costa Brava. Vueling zal vanaf Groningen naar El Prat Airport in Barcelona vliegen. Dit is de internationale luchthaven in Barcelona, gelegen aan de rand van de stad, met snelle verbindingen naar de binnenstad.
Losse tickets zullen worden aangeboden vanaf €40,- enkele reis (inclusief luchthavenbelasting en toeslagen) en zijn nu al boekbaar o.a. via www.vueling.com en het reisbureau. Pakketreizen zullen worden aangeboden door diverse touroperators.

Barcelona verbindt Spaanse bestemmmingen

Vueling is een Spaanse lowcost carrier en vliegt op 44 bestemmingen. Hierdoor krijgen reizigers in Noord-Oost Nederland en daarbuiten ook de mogelijkheid om met Vueling gebruik te maken van de doorverbindingen naar bijvoorbeeld Malaga, Bilbao, Sevilla, Ibiza, Mallorca of Menorca. Ook andere internationale doorverbindingen zijn vanuit Barcelona mogelijk.


Lowcost carriers op Groningen Airport Eelde

De vlucht van Groningen Airport Eelde naar Barcelona wordt een lijndienst. Hiermee speelt Vueling in op de veranderende markt waarbij steeds meer behoefte is aan rechtstreekse verbindingen en het kunnen boeken van losse tickets.
Vueling is in staat deze nieuwe lijndienst uit te voeren bij de huidige baanlengte van 1800 meter omdat de afstand naar Barcelona relatief kort is, waardoor de Airbus A320 Barcelona rechtstreeks kan bereiken.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Barcelona

Meer informatie over Barcelona vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barcelona. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Barcelona

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.