Turkije gastland van de International Golf Travel Market

Turkije gastland van de International Golf Travel Market

14 November start het grootste golfevenement ter wereld, de International Golf Travel Market (IGTM) in Turkije, in Pelek. 4 Dagen lang kunnen leveranciers, kopers en media hier alles horen over het laatste nieuws op het gebied van golftoerisme. Behavel een enorme stijging in het aantal nieuwe deelnemers verwacht de organisatie ook een record wat betreft het aantal bezoekers aan de International Golf Travel Market.

IGTM

Deze beurs is het belangrijkste internationale evenement voor de golfreisindustrie. Al meer dan 400 geïnteresseerde partijen uit meer dan 50 landen hebben zich geregistreerd voor IGTM 2011. Het evenement wordt gehost door Betuyab (Belek Tourism Investors Association) en vindt plaats van 14 tot 17 november in de bekroonde golfbestemming Belek in Turkije. Elk jaar nemen nieuwe golforganisaties uit verschillende landen deel aan deze beurs, waardoor het evenement blijft groeien. Zo zorgt de locatie Belek als doorgang naar Azië ervoor dat 30 golf clubs en resorts uit zeven verschillende Aziatische landen aanwezig zijn dit jaar.


Golfprofessionals

Het vierdaagse evenement is uitgegroeid tot een vaste ontmoetingsplek voor toeristische golfprofessionals vanuit de hele wereld. Tijdens het evenement zijn er meer dan 1400 professionals uit de golfindustrie aanwezig die nationale- en internationale toeristische golf organisaties vertegenwoordigen. Op de beurs is er ruimte om zaken te doen voor proactieve leveranciers en kopers, maar er is ook voldoende gelegenheid voor interactie tussen golfprofessionals om zodoende de kennis over het vakgebied te verbreden.

Golfmekka Belek

Ook de interesse vanuit gastland Turkije is enorm. Meer dan 50 golf resorts, clubs en hotels zullen op de IGTM aanwezig zijn. Dat golfen in Turkije in de belangstelling staat is ook niet verwonderlijk na het winnen van de beste golf bestemming award van de Global Golf Tourism Organisation in 2008 en Belek als snelgroeiende golfbestemming. Belek ligt vlakbij Antalya en staat bekend om haar uitstekende golfvoorzieningen. Golfen in Belek betekend veelal golfen in de natuur. Er zijn in totaal 15 verschillende golfbanen die ieder hun eigen karakter hebben en het hele jaar geopend zijn. In de winter heerst er een zacht voorjaarsklimaat wat voor ideaal golfweer zorgt.

Kijk voor meer informatie op www.igtm.co.uk
Voor informatie over Turkije www.welkominturkije.nl

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Turkije

 

Reviews lezen over Turkije

Meer informatie over Turkije vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Turkije. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Turkije

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.