Directe vlucht Amsterdam – Belfast

Directe vlucht Amsterdam – Belfast

bmibaby vliegt vanaf nu 6 keer per week direct naar Belfast. Gister ochtend vertrok de eerste vlucht van bmibaby vanaf Schiphol naar Belfast. Vanaf vandaag vliegt de budgetmaatschappij 6x per week direct van Amsterdam naar Belfast. Bmibaby is de enige luchtvaartmaatschappij met een directe verbinding tussen Amsterdam Schiphol Airport en Belfast City Airport.

Bruisend en levendig

De Noord-Ierse hoofdstad heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een moderne en dynamische Europese stad. Zo heeft bijvoorbeeld MTV, Belfast uitgekozen als locatie voor haar Music Awards-gala (6 november as) vanwege het bruisende nachtleven en levendige muziekscene. Antonio Campo Dall’Orto van MTV: “Belfast is de stad bij uitstek voor een van de grootste muzieknachten ter wereld en heeft daarmee andere gegadigden als Parijs, Warschau en Istanbul achter zich gelaten.”

Titanic – made in Belfast

Ook in 2012 staat Belfast op de agenda. Op 12 april 2012 is het 100 jaar geleden dat de RMS Titanic –gebouwd in Belfast- uit de havens van de stad vertrok voor haar ‘ Maiden Voyage’. Ter gelegenheid van dit 100e jarige jubileum vinden er in Belfast in 2012 een reeks evenementen, tentoonstellingen en rondleidingen plaats die geheel in het teken staan van het meest iconische schip aller tijden. Maar ook het nieuwe bezoekerscentrum van de Giant’s Causeway wordt volgend jaar geopend.

Voor meer informatie of boekingen: www.bmibaby.com of www.ierland.nl

Dienstregelig – Winter 2011-2012

BMIBABY vliegt zes keer per week. Een enkele reis is vanaf € 25,- inclusief toeslagen en belastingen.

Comments are closed.