Vrouwen skiën voordelig in Italiaans Valle d Aosta

Vrouwen skiën voordelig in Italiaans Valle d’Aosta

Komend winterseizoen is het elke woensdag feest voor vrouwen op- en om de pistes in het Italiaanse Valle d’Aosta. Op ‘Pink’ woensdag gelden er speciale tarieven voor vrouwelijke wintersporters bij de liften en voor de Pré-Saint-Didier Spa. Ook shopaholics komen in Valle d’Aosta aan hun trekken door de vele Italiaanse boetiekjes in de hoofdstad Aosta.

‘Pink’ woensdag

Elke winter woensdag staat het Aostadal compleet in het teken van vrouwen en dat gaat verder dan de pistes. Op woensdag kunnen vrouwen voor slechts 25 euro een dagpas kopen die geldig is in de vijf grote skigebieden van de regio. Denk aan skiën in het mondaine Courmayeur, grensoverschrijdend skiën met Zwitserland of Frankrijk in La Thuile of Breuil Cervinia , ongekende off piste mogelijkheden in Monterosa Ski en de combinatie van Aosta stad met de pistes van Pila. Deze speciale actie geldt voor het hele seizoen 2011/2012 met uitzondering van 7 december, 28 december en 4 januari.

Wellness in de sneeuw

Naast een goedkopere skipas voorziet ‘Pink’ woensdag ook in wellness: de ideale manier om spieren te verwennen na een dag op de pistes. De bekendste Spa van de regio ligt in Pré-Saint-Didier met een ruime keuze uit verschillende behandelingen. Op woensdag krijgen vrouwen een fikse korting op twee behandelingen: ‘Woensdag voor vrouwen’ en ‘Woensdag de luxe voor vrouwen’. Deze behandelingen bestaan uit een schoonheidstherapie, massages en uiteraard gebruik van alle Spa faciliteiten. En voor slechts 25 euro kunnen vrouwen op woensdag vanaf 16.00 gebruik maken van alleen de Spa faciliteiten met op de achtergrond een spectaculair uitzicht op de Mont Blanc.


Shop till you drop

Voor shoppen moeten vrouwen naar de hoofdstad Aosta. De winkelstraten zijn hier autovrij en boordevol Italiaanse boetiekjes. Of het nou om tassen, schoenen of kleding gaat: de wintergarderobe is hier zo aangevuld met de nieuwste wintercollectie. Groot voordeel is ook de gondel die vanuit Aosta naar skigebied Pila vertrekt, waardoor de combinatie skiën en shoppen naadloos in elkaar overgaat.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Italie

 

Reviews lezen over Valle d’Aosta

Meer informatie over Valle d’Aosta vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Valle d’Aosta. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Valle d’Aosta

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.