Tirol winteractiviteiten met kinderen

Tirol zet in op veelzijdige winteractiviteiten voor het hele gezin

Wie dit winterseizoen een bezoek brengt aan Tirol, heeft de keuze uit een scala aan spannende en ontspannende activiteiten. Naast ski- en snowboardlessen, kunnen kids en ouders hun energie kwijt tijdens het snowtuben, ijsklettern, iglo bouwen of de yeti jacht. Om ook de man des huizes tot rust te laten komen, introduceren de Tiroler wellnesshotels ‘men only’ arrangementen met peelings, massages en lichaamshouding analyses.

Skilessen in Tirol

Skilessen zijn misschien wel het belangrijkste element voor een geslaagde wintervakantie. Om deze te promoten biedt Silberregion Karwendel gratis skilessen, materialen en lifttickets voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In ski resort Venet genieten kids van 3 tot 6 jaar van gratis skilessen. Voor meer info en voorwaarden: www.gratisskikurs.com, www.tirolwest.at. Bekijk hier de video.
persbericht copy/past

 

 

De leukste en meest originele winterse activiteiten

Wie zijn ski’s een dag in de berging wil laten, hoeft zich niet te vervelen. Je kunt namelijk ook razendsnel naar beneden roetsjen tijdens het snowtuben in Serfaus-Fiss-Ladis. Ook het ijsklettern en indoor klettern bieden uitdaging voor het hele gezin. Dankzij de verschillende klimroutes, die gemarkeerd zijn met kleuren, vindt iedereen eenvoudig een traject op zijn niveau.

Iglo bouwen in de sneeuw

In het Pitztal worden de handen uit de mouwen gestoken bij het iglo bouwen. Met een beetje hulp creëren ook de allerkleinsten een mooi koepel van ijs. Op het plateau van Seefeld gaan geruchten de ronde dat er een yeti is gesignaleerd. Kids proberen zijn schuilplaats te ontdekken via sporen in de sneeuw en andere aanwijzigen. Voor de oudere kinderen (vanaf 14 jaar) zijn er hondenslede workshops. Ouders stappen ook op de slede of vermaken zich met een lama tour. www.nature-lounge.com

Stoere mannen wellness

Dat wellness niet alleen voor vrouwen is, bewijst Tirol met de ‘men only’ wellness arrangementen. Bij de massages en peelings wordt gebruik gemaakt van kruiden, oliën en kristallen uit de regio die de beste uitwerkingen hebben op een stevige mannenhuid. Daarnaast wordt de conditie op de proef gesteld door een personal trainer en krijgen de mannen tijdens een analyse advies over hun lichaamshouding. www.wellness.tirol.at

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Reviews lezen over Tirol

Meer informatie over Tirol vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.