Comedy week in New York City

Comedy week in New York City

Van 9 t/m 13 november vindt de eerste Get More NYC: Comedy Week plaats. Meer dan 150 cabaretiers komen naar New York om hun kunsten te tonen in de meer dan 50 comedy shows verspreid over heel Manhatten, Brooklyn, Staten Island en Queens. Bekende cabaretiers zoals Kathy Griffin (Suddenly Susan), Norm Macdonald en Tracy Morgan (beiden bekend van Saturday Night Live) gaan het publiek vermaken.

Top Comedy Festival

Volgens het verkeersbureau van New York is het New York Comedy Festival is één van de top comedy festivals wereldwijd, met meer dan 30.000 bezoekers in 2010. Dit jaar zijn er nog meer shows, nieuwe locaties en een exclusief Laugh More NYC comedy event gehost door de Amerikaanse personality Elvis Duran.

 

 

Een paar nieuwe shows die ingepland zijn voor Comedy Week:

  • Yannis Pappas: Confessions of a Prep School Gangster
  • New York’s Funniest Stand-Up Competition Finals
  • The Download hosted by Jordan Rubin and co-hosted by Owen Benjamin
  • Comedy in the Digital Space Panel
  • JB Smoove One-Hour Comedy Central Special Taping

Het complete overzicht met alle recent toegevoegde shows vindt u op nycomedyfestival.com.

Voor meer informatie over Comedy Week en de deelnemende cabaretiers ga naar nycgo.com/comedy. Get More NYC is zowel een nationale als internationale campagne van het verkeersbureau van New York City en integreert dineren, winkelen, kunst, cultuur, musea, komedie, hotels, Broadway, vervoer en attracties volledig met elkaar door exclusieve aanbiedingen te verschaffen en korting voor bezoekers en inwoners.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van New York

 

Reviews lezen over New York

Meer informatie over New York vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar New York. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.