Noorwegen goed wintersportland voor families

Noorwegen trekt ’s winters voornamelijk families aan. Noorse skigebieden zijn rustig in vergelijking met de Alpenlanden en bieden sneeuwgarantie van half november tot half april volgens het verkeersbureau van Noorwegen. De efficiënte skiliften en pistes die ’s avonds verlicht worden zijn gastvriendelijk, net als de gezellige ‘hytter’; Noorse chalets die aan pistes of in dorpen liggen. Voor snowboarders en freestyleskiërs zijn er vrijwel in elk gebied goed uitgeruste funparks. En wie niet wil skiën, maakt een tocht met de hondenslee of sneeuwscooter. Speciaal voor kinderen zijn er regelingen in de skigebieden van SkiStar, zoals een gratis skipas voor alle skiënde kinderen tot en met zes jaar indien ze een helm dragen.

Gratis wintersportplezier voor kinderen met SkiStar

Niet alleen is er het hele seizoen een gratis skipas voor alle kinderen tot en met zes jaar die met helm skiën in SkiStar-bestemmingen. Wie voor 1 november skiles of skihuur en een vijfdaagse skipas voor volwassenen in SkiStar-bestemmingen Hemsedal of Trysil boekt, ontvangt een ‘Kids Prize’ pakket voor kinderen tot en met zes jaar met gratis skipas, skihuur en skiles (in groep). Deze regeling is geldig voor vakanties in week 51 van 2011 en de weken 2 tot en met 6 van 2012. Boekbaar via de websites van Hemsedal en Trysil. Accommodatie en de reis naar de wintersportgebieden toe is boekbaar via vakanties.verkeersbureaus.info en KETA Tours, BBI Travel en Buro Scandinavia. Of vraag een folder aan over wintersport in Noorwegen.

 

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Noorwegen

 

Reviews lezen over Noorwegen

Meer informatie over Noorwegen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Noorwegen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.