Nieuwe campagnes voor Israelisch verkeersbureau

Nieuwe campagnes voor Israelisch verkeersbureau

Het komende najaar kunnen we veel verwachten van het Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme (het Israelisch verkeersbureau). Na een intensieve pitch hebben ze besloten om de marketing- en communicatiebelangen voor Nederlandse markt onder te brengen bij een nieuw reclamebureau

Meer online aanwezig

Het reclamebureau RadeMakkers heeft de opdracht gekregen om de nadruk te leggen op online communicatie en print advertenties zoals onderstaande:


Israël moet meer als vakantieland op te kaart gezet worden. Zowel stedentrips, zonvakanties en themareizen zullen worden gepromoot. De eerste activiteit van het bureau betreft de ontwikkeling van een nieuwe communicatiethematiek die uitgewerkt gaat worden voor diverse media met de nadruk op print en online. Daarnaast worden er joint promotions ontwikkeld. De campagne start dit najaar al!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Israel

 

Reviews lezen over Israel

Meer informatie over Israel vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Israel. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.