Win kookworkshop bij Cooking Adventure

In Eersel, Noord-Brabant worden verschillende kookworkshops georganiseerd door Cooking Adventure. Via de VVV in Eerstel kregen we deze leuke tip door. Op verkeersbureaus.info kunt u nu een cadeaubon winnen voor een kookworkshop voor 2 personen bij Cooking Adventure. Hoe u die leuke cadeaubon wint? Lees snel verder!

Koken in tipi-tenten

Cooking Adventure organiseert in Hoogeloon onder deskundige leiding kookworkshops in de buitenlucht. Met haar oorsprong in Lapland is het dé ultieme ervaring van outdoor cooking. De grote witte tipi-tenten zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel. Bij Cooking Adventure staat genieten voorop! Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Ontstress in een ongedwongen sfeer en geniet van pure gerechten bereid van verse ingrediënten. Ervaar daarnaast de warmte van het kampvuur en proef de sfeer!

Slow cooking in de buitenlucht

Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de ‘Slow Cooking’ methode. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in de overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Gevarieerde gerechten

Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden. Wilt u meer informatie over de verschillende workshops data en tijden, neem dan contact op.

Hoe wint u de cadeaubon voor een gratis workshops voor 2 personen ?

Ook zin gekregen om lekker te gaan kokkerellen in de buitenlucht? Verkeersbureaus.info verloot 2 cadeaubonnen onder de mensen die nu de Facebookpagina van Verkeersbureaus.info ‘liken’. Klik op de “Vind ik leuk” button hieronder en word fan van onze Facebook pagina. Op dinsdag 14 juni 2011 maken wij, via Facebook de prijswinnaar bekend. Houd facebook dus in de gaten!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eersel

 

Comments are closed.