Curacao North Sea Jazz Festival

Curacao North Sea Jazz Festival

Op 2 en 3 september 2011 zal de tweede editie van het Curacao North Sea Jazz Festival worden georganiseerd. In september 2010 vond de eerste editie van het festival plaats. Doordat dit zo’n succes was is besloten om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Ook dit jaar zullen er weer veel nationale en internationale jazz musici hun kunsten ten gehore komen brengen. Zo zal het festival worden geopend door Sting en zal Stevie Wonder het festival afsluiten. Ook Dionne Warwick en Earth, Wind & Fire betreden het podium. Het gehele programma en line-up kunt u vinden op Curacao North Sea Jazz.

Eddie Daniels Rights @Bop

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Curacao

 

Reviews lezen over Curacao

Meer informatie over Curacao vindt u op Zoover.nl . Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Curacao. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.