Eilandhoppen op de Waddeneilanden

Eilandhoppen op de Waddeneilanden

Van 8 juli tot en met 24 augustus vaart de Eilandhopper weer. Eilandhopper is een zeilende dienstregeling die vaart tussen Amsterdam, Enkhuizen, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Lauwersoog.

Overtocht tussen de waddeneilanden

Passagiers kunnen één overtocht boeken of meerdere (en zelfs compleet verzorgde retourreizen). Overnachten aan boord is mogelijk en ook fietsen kunnen mee. Er vaart een kok mee die, tegen een geringe vergoeding, een lunch en/of diner verzorgt.

Avontuur voor jong en oud

Eilandhopper is een uniek concept omdat het de enige zeilende dienstregeling tussen de Waddeneilanden is. Ook is het een bijzondere manier om van eiland naar eiland te ‘hoppen’. De overtochten worden gevaren door twee historische zeilklippers. De klipper Avontuur zeilt het traject tussen Amsterdam, Enkhuizen, Texel en Terschelling. De Willem Jacob zeilt tussen Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Meer informatie en het complete vaarschema staan op www.eilandhopper.nl. Via deze site, maar ook via de VVV’s op de betreffende Waddeneilanden, zijn kaartjes voor Eilandhopper te koop.

In samenwerking met Stayokay zijn er diverse arrangementen samengesteld die passagiers in de gelegenheid stellen om naast het varen ook de Waddeneilanden te ontdekken.

Meer informatie over deze arrangementen staat op www.stayokay.com/waddenhoppen

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl . Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar de Waddeneilanden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.