Museum aan de Stroom(MAS) Antwerpen geopend

Museum aan de Stroom(MAS) Antwerpen geopend

Op 17 mei 2011 opent het MAS museum in Antwerpen. Alleen al het indrukwekkende gebouw waarin het museum is gevestigd is een bezoek waard. Het MAS verenigt de collecties van het voormalige Etnografisch Museum, het Nationaal Scheepvaartmuseum, het Volkskunde museum. Samen met een deel van de collectie van het Vleeshuis krijgen ze een nieuw onderdak. Het verkeersbureau van Antwerpen nodigt u uit om dit museum te bezoeken

Indrukwekkende totaalbelevenis

Het 60 meter hoge gebouw, ontworpen door Willem Jan Neutelings, biedt niet alleen onderdak aan een indrukwekkende museumcollectie, maar ook aan een restaurant onder leiding van sterrenchef Viki Geunes. En er is meer …Bekijk het laatste nieuws over het MAS en bezoek het MAS alvast online met de live-guides via www.mas.be . Het MAS en de opkomende Antwerpse wijk ‘t Eilandje ‘ in real life’ bezoeken? Kijk voor meer informatie op toerisme Vlaanderen.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaanderen

Comments are closed.