Tip Verkeersbureau Las Vegas: vlieg over strip

Tip verkeersbureau Las Vegas: Vliegend over de Strip

Papillon Airways gaat dit voor jaar nieuwe tours aanbieden. Persoonlijke service staat hierbij nog hoger in het vaandel. Zo worden er nu privé tours aangeboden vanaf McCarran International Airport waar een speciale Papillon terminal te vinden is. Met maar drie helikopters zijn de tours erg exclusiefDe tours van Papillon bieden niet alleen een prachtig uitzicht over de Grand Canyon maar geven ook een spectaculair beeld van de Las Vegas Strip. Gasten worden per limo vervoerd van het hotel naar het vliegveld. De tours worden nu ook in diverse talen aangeboden waaronder het Nederlands.

Golden Eagle Privat tour

Deze tour vliegt over de Grand Wash Cliffs, Grapevine Mesa en Black Mountains. Zodra de helikopter bij de West Rim van de Grand Canyon aankomt, is het genieten van een prachtig uitzicht over de Canyon. De tour gaat verder richting de bekende Vegas Strip. Een uniek beeld van een unieke stad! De kosten van een Golden Eagle Privat tour bedragen $1.885 (circa 1.160 euro).
Grand Celebration Privat Sunset Tour
Deze klassieke tour van Papillon Airways wordt nu ook privé aangeboden. De tour start om vijf uur ’s middags zodat er genoten kan worden van de zonsondergang. De Grand Celebration Privat Sunset Tour is bijzonder omdat de helikopter een stop maakt bij de Colorado Rivier waar tijd doorgebracht kan worden in het Amerikaanse Hualapai natuurlandschap. Om het nog wat exclusiever te maken, biedt Papillon een champagnepicknick aan. De route terug naar de landingsbaan voert langs de Strip om zo nog even het meest spectaculaire deel van Vegas vanuit de lucht te bewonderen. De kosten voor deze excursie zijn ongeveer €1.695. Voor meer informatie over bovenstaande helikopter tours: www.papillon.com

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Las Vegas

Comments are closed.