Korting bij Verkeersbureau Denemarken

Korting bij Verkeersbureau Denemarken

Nederlandse gezinnen die plannen hebben om naar Denemarken te gaan, worden door VisitDenmark, het Verkeersbureau van Denemarken, op hun wenken bediend met een online kortingsboekje. Nederlandse bezoekers krijgen op vertoon van de geprinte kortingsbonnen uit het boekje tot 20% gezinskorting op de toegangsprijs van ruim vijftig topattracties in heel Denemarken.

Gezinskorting per regio in Denemarken

In het door VisitDenmark samengestelde online kortingsboekje zijn kortingen te vinden voor ruim vijftig topattracties in heel Denemarken: van kalkgrotten, kastelen, pretparken, Vikingcentra, kunst- en openluchtmusea, tot natuurcentra, dierentuinen, safariparken, aquaria en zogenaamde Sommerlande, de typisch Deense zomerrecreatieparken met attracties te land, te water en in de lucht. Via de website zijn de kortingsbonnen gratis te downloaden. Het boekje is ingedeeld per regio, zodat men gemakkelijk de kortingsbonnen print van de attracties en musea in de omgeving waar men verblijft. Op vertoon van de geprinte bonnen bij de kassa van de attractie(s) naar keuze, krijgt men direct tot 20% korting op de toegangsprijs. De korting geldt in heel 2011 en voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen in de leeftijd tot en met 11 jaar.

Brochurepakketten vakantieland Denemarken 2011

Bij VisitDenmark zijn ook brochures over Denemarken te bestellen met (praktische) informatie over de vakantiemogelijkheden in het gezinsvriendelijke Deense eilandenrijk. Zowel het Vakantiepakket als het Kampeerpakket bevat onder andere een folder over het populaire familiepark LEGOLAND in Billund en een landkaart van Denemarken. Op de site staat de volledige inhoud van de pakketten en kan men een bestelling plaatsen. Telefonisch aanvragen kan ook via het verkeersbureau van Denemarken. Het algemene Vakantiepakket Denemarken 2011 kost €4,95. Het uitgebreide Kampeerpakket Denemarken 2011 kost €6,95. Een acceptgiro wordt meegestuurd. De pakketten worden uitsluitend verstuurd naar adressen in Nederland.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Denemarken

Comments are closed.