Win een reis naar Taiwan met het verkeersbureau!

Win een reis naar Taiwan met het verkeersbureau

Steeds meer mensen zijn enthousiast over Taiwan als reisbestemming. Het event ‘Time for Taiwan’ dat op maandag 14 maart plaatsvindt, georganiseerd door het verkeersbureau van Taiwan, is opgezet om nog meer mensen kennis te laten maken met het eiland. Op deze dag staat het winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam volledig in het teken van Taiwan. Bewonder Taiwanees danstalent, proef typisch Taiwanese Bubble Tea, laat een Taiwanees silhouet van jezelf maken en… maak kans op een reis voor 2 personen naar Taiwan!

Een Taiwanees tintje

Om de Taiwanese sfeer te proeven, krijgt Magna Plaza in Amsterdam op maandag 14 maart een Taiwanees tintje. Geniet onder het shoppen van een zoete Taiwanese specialiteit of kom meer te weten over Taiwan bij de informatiemarkt. Van 11.00 tot 19.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met deze geweldige reisbestemming. Als klap op de vuurpijl maken deelnemers aan de prijsvraag kans op een reis naar Taiwan! Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door China Airlines en EVA Airways en VNC Asia Travel.


Time for Taiwan

Taiwan ligt op minder dan 200 kilometer ten zuidoosten van China en is ongeveer even groot als Nederland. Taiwan is sterk in opkomst als vakantiebestemming, onder andere door het veelzijdige aanbod; van shop till you drop en culinair genieten in Taipei tot tropische stranden, indrukwekkende natuur, groene bergen en een rijke cultuur. Waarom is het juist nu tijd voor Taiwan? Het jaar 100 is begonnen in Taiwan en dat gaat gepaard met een speciale campagne voor toeristen: de Tour Taiwan 100. Gedurende het hele jaar worden 100 speciale rondreizen samengesteld. Benieuwd wat de Tour Taiwan 100 allemaal in petto heeft? Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Taiwan

Comments are closed.