Win kaarten voor de Fiets en Wandel beurs 26-27 februari 2011

Win kaarten voor de Fiets en Wandel beurs 26-27 februari 2011

Gratis kaarten winnen voor de Fiets en Wandel beurs op 26 en 27 februari 2011, dit weekeinde, in de RAI in Amsterdam? Doe dan mee met de prijsvraag van verkeersbureaus.info. Als u het juiste antwoord weet op onze vraag wint u 2 kaarten voor deze leukste beurs van Nederland voor fietsers en wandelaars

Fiets en Wandelbeurs

Op de fiets en wandelbeurs zijn vele verkeersbureaus en VVV’s vertegenwoordigd om u te vertellen over de leuke fietsvakanties en mooie wandelreizen die u kunt maken. Zo is het verkeersbureau van Noorwegen hoofdsponsor van deze beurs. Maar ook het verkeersbureau van Barcelona is aanwezig met fietstochten door Catalonie of het Oostenrijks toeristenbureau. VVV’s uit eigen land zijn Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland en bijvoorbeeld het verkeersbureau van de Ardennen van onze zuiderburen.

Kaarten winnen voor de Fiets en Wandelbeurs

U kunt de kaarten winnen door het juiste antwoord op de volgende vraag naar ons te e-mailen.

Hoeveel km aan wandelpaden zijn er in Noorwegen?

Het antwoord kunt u vinden op de site van de fiets en wandelbeurs www.fietsenwandelbeurs.nl

voorwaarden actie

Medewerkers van verkeersbureaus.info zijn uitgesloten van deelname. De prijswinnaar wordt vrijdag 25-02-2011 kenbaar gemaakt op de website. De kaarten worden per TPG post opgestuurd zodat u deze zaterdag 26-02-2011 in huis ontvangt. Eventueel kunnen de kaarten worden afgehaald in Amsterdam. Deelname verplicht u tot niets.

Comments are closed.