Sneeuwgarantie of geld terug in het Stubaital

Sneeuwgarantie of geld terug in het Stubaital


Om te tonen hoe optimaal de sneeuwcondities tot ver na Pasen zijn biedt de Stubaier gletsjer, Oostenrijks grootste gletsjerskigebied, een bijzonder aanbod. In de meivakantie van 16 april tot 1 mei garandeert de Stubaier gletsjer, dat skiën tot aan het middenstation Fernau op 2.300 meter mogelijk is. Mocht de afdaling tot aan het middenstation niet mogelijk zijn dan krijgt men 50% van de Stubaier gletsjerskipas terug.

Over het Stubaital


Het Stubaital in Tirol ligt op slechts 20 minuten van Innsbruck en is via de Brennerautobahn gemakkelijk te bereiken. In het 35 km lange dal, omgeven door 80 gletsjers en 109 drieduizenders, bevinden zich de 5 vakantiedorpen Neustift, Fulpmes, Telfes, Mieders en Schönberg. Alles wat groot en klein tijdens het skiën zoekt vindt men in Stubai. Daarom ontving het Stubaital voor de tweede achtereenvolgende keer de ADAC Award voor “meest familievriendelijke skigebied in de Alpen”. 110 km pistes, zon en goede sneeuwcondities zorgen ervoor dat men tot ver in het voorjaar op de Stubaier gletsjer, het grootste gletsjerskigebied in Oostenrijk, kan skiën.

Het verkeersbureau Stubai Tirol informeert op de website www.stubai.at over het gebied, accommodaties, arrangementen en evenementen.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

Comments are closed.