Omzet stijging voor VVV cadeaubonnen

Omzet stijging voor VVV cadeaubonnen

De VVV Cadeaubon is en blijft voor veel mensen het ideale geschenk om te krijgen en te geven. Het afgelopen jaar is de omzet van de VVV Cadeaubon, met bijna 3% gestegen ten opzichte van 2009. De verkoop van 8,1 miljoen VVV Cadeaubonnen zorgde voor de omzet van 125,9 miljoen euro voor VVV Nederland. De VVV waardecheque kan inmiddels bij meer dan 23.000 winkels in heel Nederland worden gebruikt om te betalen.

VVV waardebon overal te besteden

De belangrijkste verklaring voor het succes van deze populairste cadeaubon van Nederland ligt in de brede besteedbaarheid, aldus Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. Tot de acceptanten van de cadeaubon behoren niet alleen vrijwel alle landelijke winkelketens, attractieparken, goede doelen en musea, maar consumenten kunnen ook uitstekend terecht bij duizenden lokale winkeliers. Bovendien biedt de VVV Cadeaubon aan zowel koper als acceptant volop zekerheid omdat de geldigheidsduur van de cadeaubon onbeperkt is en VVV Nederland, de uitgever van de VVV Cadeaubon, alle binnenkomende gelden absoluut veilig beheert.

Ook zakelijk een goed idee

Steeds meer zakelijke klanten ontdekken de VVV Cadeaubon als ideaal geschenk om personeel en relaties te bedanken of eens extra in het zonnetje te zetten, getuige de sterke groei in het zakelijk segment.

Persoonlijk cadeau

Het afgelopen jaar is de vormgeving van de VVV Cadeaubon vernieuwd en ook de website www.vvvcadeaubon.nl is in een geheel nieuw jasje gestoken. Bovendien is een uitgebreide serie cadeauverpakkingen en ‘e-cards’ aan het assortiment toegevoegd om daarmee het geven van een VVV Cadeaubon een extra persoonlijk tintje te geven.

 

Meer informatie bij de VVV’s in Nederland

Comments are closed.