I amsterdam City Card sleutel voor bezoekers in 2011

De I amsterdam City Card van het Amsterdamse VVV is voor 2011 uitgebreid met diverse attracties. Bezoekers van Amsterdam krijgen met deze kaart nu ook gratis toegang tot Museum Het Grachtenhuis, het Molenmuseum en diverse molens op de Zaanse Schans. Nieuw is ook de korting van 25 procent op attracties als de XtraCold Icebar, duurzame Segway Tours en de VIP Watertaxi Amsterdam. Vanaf 2011 krijgen houders van de city card bovendien bijzondere insider-tips van enthousiaste Amsterdammers. Deze local heroes geven een extra dimensie aan het bezoek. Zo is de I amsterdam City Card de sleutel geworden tot de cultuur van Metropool Amsterdam.

I amsterdam City Card
De I amsterdam City Card is de perfecte manier om alles uit uw bezoek aan Amsterdam te halen; bezoek wereldberoemde musea, maak een rondvaart door de grachten en geniet van de lokale lekkernijen. Allemaal gratis of met flinke korting! Bovendien kunt u met de City Card 24, 48, 72 of 96 uur lang onbeperkt gebruikmaken van het openbaar vervoer in de stad. Ook zijn er aanbiedingen in de metropoolregio, in Haarlem, Volendam & Marken, Enkhuizen, Muiderslot en de Zaanse Schans. Alleen al met een bezoek aan een paar musea en een grachtenrondvaart zijn de aanschafkosten er al royaal uit. Houders van de I amsterdam City Card krijgen daarnaast 25% korting op tal van andere attracties zoals het A’DAM LOOKOUT, de Amsterdam Dungeon en Amsterdam Icebar Extracold.

 

 

Alle korting op een rijtje/H2>

  • gratis grachtenrondvaart
  • gratis entree in 44 museums
  • 25% korting op muziek en podiumkunsten zoals op voorstellingen van Boom Chicago, Koninklijk Concertgebouw en het Muziekgebouw aan ’t IJ.
  • 25% korting bij A’DAM LOOKOUT, Amsterdam Dungeon, Heineken Experience, House of Bols Cocktail, Amsterdam Icebar Extracold, Madame Tussauds en nog veel meer.
  • 25% korting op fietshuur bij Macbike – Bike Rental, A-Bike, Yellow Bike, waterfiets en Hop on hop off boot en boorverhuur.
  • 25% korting op sandwiches, lunch en diner menu’s en andere aanbiedingen op meer dan 30 locaties.

Bij de City Card en het openbaar vervoersbewijs voor 24, 48, 72 of 96 uur hoort een kleurrijk boekje van 150 pagina’s in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. De I amsterdam City Card is verkrijgbaar bij de VVV vestigingen van het ATCB in Amsterdam en regio, Gemeente Vervoerbedrijf (GVB), buitenlandse touroperators, diverse Amsterdamse hotels en deelnemende musea en bedrijven. Op internet kan de Card worden besteld via www.iamsterdamcard.com en diverse sites van reisorganisaties.

Bekijk voor meer informatie de VVV in Amsterdam.

Comments are closed.