Proef en beleef Turkije tijdens Vakantiebeurs 2011 Utrecht

Proef en beleef Turkije tijdens Vakantiebeurs 2011 Utrecht

Proef van 12 tot en met 16 januari 2011 de ultieme vakantiesfeer in de stand van Turkije tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. Tal van participanten zijn aanwezig om de bezoeker te informeren over bestemmingen, hotels en bezienswaardigheden in dit prachtige en vooral veelzijdige land. De bezoeker krijgt een echte beleving mee door de live band die Turkse muziek speelt, de dansgroep die traditionele dansen vertoont en de typische Turkse hapjes en drankjes die worden geserveerd. Geniet van een unieke beleving en aanschouw hoe kunstenaars glas omvormen tot prachtige juwelen. Turkije is één van de populairste vakantielanden en geeft de bezoeker van de Vakantiebeurs de mogelijkheid zich in detail te laten informeren. De bestemming is bekend van zon en strand, maar veelzijdig door een rijke cultuur, vele actieve/ sportieve mogelijkheden, een waar shoppingparadijs en een nog onontdekte parel voor wintersportvakanties.

Turks verkeersbureau grootste stand

Met 34 participanten op één van de grootste stands die de Vakantiebeurs kent (750 m2) informeert het Turks Verkeersbureau bezoekers over alle mogelijkheden onder het genot van live entertainment en Turkse delicatessen vanaf stand D010 in hal 7. Op de stand voorzien onder andere Turkish Airlines en populaire steden als Istanbul, Antalya, Alanya en Cappadocië geïnteresseerden van informatie over deze geliefde vakantiebestemming.

Turkije: Een land met vele gezichten

Turkije is naast de ideale zon-zee-strand bestemming ook een fantastisch land met veel mogelijkheden voor actieve- en wintersportvakanties. Zo zijn trektochten, bergbeklimmen, mountainbiken, raften, duiken, paardsafari’s, jeepsafari’s een greep uit de mogelijkheden die een actieve vakantie in Turkije onvergetelijk maken. Het bijzondere van deze bestemming is dat dit mediterane land ook geweldige skigebieden met gezellige après skimogelijkheden heeft in bijvoorbeeld Kartalkaya, Palandöken of Uludag.

Turkije 2011: Voor ieder wat wils

De Turkse Olympische Universitaire Winterspelen en het Istanbul Shopping Fest zijn de te verwachten hoogtepunten van 2011. Van 26 januari tot en met 6 februari strijden ruim 3500 studenten in Erzurum, de hoogst gelegen stad in Turkije, voor de grote prijs tijdens de Erzurum Winter Universiade. Met een aantrekkelijk aanbod van verschillende wintersporten zoals alpineskiën, langlaufen en skispringen is dit hét winterevenement dat elke wintersportliefhebber niet mag missen. Fashionista’s daarentegen kunnen hun hart ophalen tijdens het Istanbul Shopping Fest tussen 18 maart en 26 april: 40 dagen lang, 24 uur per dag shoppingplezier gegarandeerd!

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Turkije

Comments are closed.