Oostenrijk zoekt wintersport ambassadeurs

Verkeersbureau Oostenrijk zoekt wintersport ambassadeurs

Oostenrijk is dé wintersportbestemming voor de Nederlanders! Elk jaar mogen we bijna 1 miljoen Nederlandse wintersporters begroeten. Reden genoeg om tussen al die wintersporters op zoek te gaan naar dé wintersportambassadeur.

Wintersport in Oostenrijk

Al die 1 miljoen wintersporters hebben uiteraard vaker en op verschillende plekken in Oostenrijk op de pistes gestaan, kennen de diverse bestemmingen en kunnen uit ervaring leuke en persoonlijke tips over hun favoriete wintersportbestemming geven. En naar hen is het Oostenrijks Toeristenburo op zoek.

Ervaren snowboarders en skiërs gezocht

Fervente wintersportliefhebbers met veel kennis over en ervaring in Oostenrijk kunnen zich tot 31 maart 2011 op www.ambassadeur.austria.info aanmelden om ambassadeur van Oostenrijk te worden. Met het aangemaakte profiel waarin ze hun leukste wintersporttips, meest favoriete skigebieden en links naar diverse Social Networks delen, kunnen zij al hun vrienden van hun wintersportkennis op de hoogte brengen.

Degenen die 20 stemmen van vrienden heeft verzameld krijgt daadwerkelijk het ambassadeursstatus, wordt automatisch lid van de VIPCLUB en maakt daarmee kans op leuke prijzen, waaronder een wintersportvakantie naar Oostenrijk.

„Bij al onze marketingactiviteiten staat de gast uiteraard in het middelpunt. Daarom willen wij meer en meer de authentieke indrukken van onze Nederlandse wintergast via Social Media verspreiden“, aldus Alfred Cossmann, directeur van het Oostenrijks Toeristenburo.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oostenrijk

 

Comments are closed.