Sint Maarten wint 2010 Travelution Award

Sint Maarten wint 2010 Travelution Award

De feestdag St. Maarten is nog niet achter de rug of het volgende St. Maarten feest staat alweer voor de deur. Dit keer is het feest op het Caribische eiland Sint Maarten. Travelution, hét glossy vakblad voor de Nederlandse reisbranche organiseert sinds 2002 de ‘Campagne van het Jaar’ en dit jaar staat de campagne van St. Maarten op de eerste plaats!

De Travelution Award

Sinds 2002 organiseert Travelution de ‘Campagne van het Jaar’ Award. Gedurende het jaar worden 10 organisaties met in het oog springende campagnes voor deze Award genomineerd. In 2010 waren er naast St. Maarten de volgende organisatie mede genomineerd: Oad Reizen, Belvilla, Verkeersbureau Dominicaanse Republiek, VVV Nederland, Alitalia, Stena Line en Royal Jordanian. De winnende campagne werd uiteindelijk gekozen door een vakjury en de lezers van Travelution magazine, op een fifty/fifty basis. En dit jaar heeft St. Maarten de felbegeerde Award gewonnen.

De Sint Maarten campagne

Lydia Haveman, verantwoordelijk voor de positionering van St. Maarten in de Benelux, legt uit: ‘De multimediale St. Maarten campagne werd ontwikkeld door Thielenpeters Advertising en is gebaseerd op een taalmechanisme dat door geallitereerde woorden te gebruiken een beleving van St. Maarten uitdrukt’. Woorden als. St. Majestueus, St. Magistraal of St. Maximaal werden daarbij gebruikt.
De link naar St. Maarten werd behalve met een foto ook nog eens gemaakt door het speciaal ontwikkelde logo met de boodschap: St. Maarten, Aangenaam!

Multimediaal gebruik

St. Maarten is een prachtige zonnige bestemming die vooral geschikt is voor reizigers tussen de 35 en 55 jaar een de hogere sociale welstandsklasse. Deze vakantiegangers kiezen voor vakantiebestemmingen met rust, natuur, sport, zon, strand, lekker eten en met een bescheiden hang naar avontuur.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Sint Maarten

Comments are closed.