Shoppen in Londen!

Shoppen in Londen!

Shoppen kun je in Londen als nergens anders, maar deze winter wordt het nog leuker. Deze maand opent namelijk One New Change, een vier verdiepingen tellend winkelcentrum midden in het hart van Londen, Engeland.In dit moderne winkelcentrum zijn 60 winkels van merken als Topshop, Banana Republic, Reiss, Hugo Boss en Links of London te vinden. De panoramische lift midden in het gebouw geeft een fantastisch uitzicht over de koepel van St. Paul’s Cathedral.

Covent Garden

Meer exclusieve en onafhankelijke labels zijn vanaf deze maand gebundeld in hartje Covent Garden, waar St Martin’s Courtyard binnenkort opent. Via Slingsby Place in Covent Garden kom je bij deze binnenplaats uit waar naast een aantal fijne restaurants, winkels als COS, Hoss Intropia, DESA, Twenty8Twelve en Jaeger London te vinden zijn. Van Covent Garden naar Carnaby Street’s Kingly Court, waar in een hofje 28 onafhankelijke mode en lifestyle labels vertegenwoordigd zijn. Een aantal van Kingly Court’s nieuwste aanwinsten zijn de Style Showroom, de befaamde oesters van Wright Brothers Soho en kunstgallerie Concrete Hermit.

 

Meer informatie over London bij het Verkeersbureau en VVV’s van Engeland

Comments are closed.