4.000 vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren in 50 landen

4.000 vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren in 50 landen

Bent u zich aan het oriënteren voor een wintersportbreak, komende zomervakantie of denkt u erover er tussenuit te gaan met de feestdagen? Een vakantiehuis is dan absoluut een aanrader. Micazu.nl is een online platform voor particuliere vakantiehuizen en biedt op dit moment ruim 4.000 vakantiehuizen in 50 landen van uitsluitend Nederlandse eigenaren.

130 vakantiehuizen in Curaçao


Micazu.nl heeft naast een breed aanbod in de welbekende vakantielanden als Frankrijk, Spanje, Nederland en Italië ook vakantiehuizen in opvallende, verre bestemmingen. Zo staan er 130 vakantiehuizen op Curaçao, 40 vakantiehuizen in Suriname en 47 vakantiehuizen op Bali op de website gepresenteerd.

Overnachten in een gevangenis?


Naast reguliere vakantiehuizen, villa’s of chalets vindt u ook bijzondere accommodaties, zoals Spaanse grotwoningen, een oude pastorie met eigen bioscoopzaal, een oud gevangeniscomplex en een château voor groepen op Micazu.nl.

U boekt direct bij de eigenaar


De verhuurder van het vakantiehuis heet u persoonlijk welkom op zijn/haar woningpresentatie en geeft informatie over bijvoorbeeld dat leuke restaurantje op de hoek, de bezienswaardigheden in de buurt die u gezien moet hebben of over de lokale gebruiken en gewoonten. U boekt direct bij de eigenaar, waardoor u persoonlijke tips krijgt én u ook zomaar 30% of meer bespaart op uw vakantie.
Ga voor een compleet overzicht van de vakantiehuizen direct naar www.micazu.nl.

Voor meer informatie over activiteiten neemt u contact op met het Verkeersbureau van Curacao, het Verkeersbureau van Suriname of het verkeersbureau van Indonesie voor Bali

Comments are closed.