Verkeersbureau Indonesië lanceert Nederlandse website

Verkeersbureau Indonesië lanceert Nederlandse website

Het verkeersbureau van Indonesië heeft een Nederlandse website gelanceerd: www.toerisme-indonesie.nl. De website is bedoeld als smaakmaker voor zowel de consument als voor de pers en trade, met niet alleen veel informatie over Indonesië maar ook met handige tips zoals evenementen en festivals. Door middel van social networks als Twitter en Blogs kan men vakantie ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Indonesische verkeersbureau. De website neemt de bezoeker mee op een ware visuele ontdekkingsreis door het kleurrijke en veelzijdige Indonesië.

Moderne website verkeersbureau

Onder de Nederlanders is Indonesië nog steeds een ontzettend populaire vakantiebestemming. Vooral de eilanden Bali en Java trekken jaarlijks veel toeristen. Om aan de grote vraag naar toeristische informatie te voldoen heeft TMC, het PR & Communicatie bureau voor Indonesië, vol trots een nieuwe website ontworpen en gelanceerd. Hierop staat toeristische informatie over Indonesië voor zowel de consument, als voor de trade en de pers. De moderne lay-out, mooie foto’s en een overzichtelijke indeling maken de site ideaal om bezoekers kennis te laten maken met al het moois dat Indonesië te bieden heeft. De website nodigt de bezoeker uit om mee te gaan op een visueel avontuur door de grootste archipel ter wereld. De site is bedoeld om toeristen te laten zien dat er nog zo ontzettend veel meer te ontdekken is in dit prachtige land dan de welbekende hotspots.

Social media

Naast een website heeft Indonesië ook een eigen Twitter account waarop regelmatig leuke nieuwtjes en handige informatie getweet zal worden. Zo worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van alle ins and outs over Indonesië. Op de site zullen ook regelmatig blogs met ervaringen gepost worden waar iedereen op kan reageren. Hierdoor is de site voor bezoekers ook zeer interactief.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Indonesië

 

[googleMap directions_to=”false”]Indonesia[/googleMap]

Comments are closed.