Wandelweekend in Isle of Wight

Wandelweekend in Wight

In oktober organiseert the Isle of Wight voor de derde maal het Autumn Walking Weekend. Dit najaar biedt het eiland maar liefst 60 verschillende routes aan, die onder leiding van een gids kunnen worden gelopen. Wandelaars hebben keuze uit diverse thema’s waaronder middeleeuwse kerken, landhuizen, tuinen of geesten.

Wandelen voor iedereen

Het niveau varieert van lichte tot uitdagende wandelingen, zoals de 35 kilometer lange rondwandeling die langs het Yarmouth kustpad naar Freshwater Bay en het monument van dichter Tennyson voert. Het eiland heeft meer dan 800 km aan bewegwijzerde wandelroutes en 38 kilometer aan ‘Heritage Coastline’ te bieden en meer dan de helft van het eiland is benoemd tot Area of Outstanding Natural Beauty
The Isle of Wight Autumn Walking Weekend heeft dit jaar van 22–25 oktober plaats.

Meer informatie op www.isleofwightwalkingfestival.co.uk

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Engeland

 

Comments are closed.