Lissabon Verkeersbureau organiseert fotocompetitie

Lissabon Verkeersbureau organiseert fotocompetitie

Wat is jouw favoriete plek in Lissabon?
Het verkeersbureau van Lissabon organiseert in de maanden augustus en september een fotowedstrijd met het thema: ‘welk gedeelte van de stad Lissabon zou je graag laten zien aan een vriend?’ Bezoekers van Lissabon worden uitgenodigd om tot 15 september één of meerdere foto’s in te sturen die op originele wijze laten zien hoe zij Lissabon ontdekt en ervaren hebben.

Deelnemers aan de wedstrijd worden verzocht om vooral foto’s in te sturen die de minder bekende aspecten van de stad Lissabon in beeld brengen, de focus hoeft dus zeker niet alleen te liggen op de monumenten en attracties waar Lissabon al beroemd om is.

De 12 winnaars worden op 24 september 2010 bekend gemaakt – 12 maanden lang worden er foto’s van hen gepubliceerd op de website www.visitlisboa.com en in de magazines RTL en de Follow me Guide van Turismo de Lisboa.

Wedstrijd datum

Foto’s en omschrijvingen kunnen tot en met 15 september 2010 opgestuurd worden via e-mail atl@visitlisboa.com of per post: Turismo de Lisboa, Rua do Arsenal, no 15, 1100 – 038 Lissabon, Portugal.

Deze competitie is een onderdeel van de campagne ‘Europese Erfgoed dagen’; een jaarlijks gezamenlijk initiatief van de Europese raad en de Europese Unie dat zich richt op Europese burgers uit meer dan 50 landen. Via de campagne wordt meer bewustzijn gecreëerd voor het belang van bescherming van het werelderfgoed. Turismo de Lisboa werkt voor de fotocompetitie samen met IGESPAR, het Portugese Instituut voor archeologisch en architectonisch erfgoed.

Voor meer informatie over de fotocompetitie en voorwaarden, ga naar www.visitlisboa.com

Bezoek Turismo de Lisboa op Facebook

Meer informatie bij het Verkeersbureaus en VVV van Lissabon

 

Comments are closed.