Tsjechisch verkeersbureau verloot prijzen!

De “Vraag van de maand“ verschijnt elke twee weken op de website van het Tsjechische Verkeersbureau www.czechtourism.com en in de nieuwsbrief van CzechTourism Amsterdam. Van de correcte antwoorden op elke vraag wordt iedere keer 1 winnaar uitgeloot! De topwinnaar die 5 vragen achter elkaar goed heeft beantwoord ontvangt een grote prijs: een interessant verblijf in Tsjechie.Een verblijf in Wellness hotel Bahenec met Beer spa voor 2 personen voor 3 nachten in Wellnesshotel Bahenec. Een bierbad nemen en zomaar bier tappen is een bijzondere belevenis en de gasten van het Wellnesshotel Bahenec laten hun enthousiasme duidelijk blijken.

Wellnesshotel Bahenec in Tsjechie

Vraag nummer 4 (beantwoorden voor 30 juni)

In het prestigieus Nederlandse blad ORIGINE is onlangs een geweldig artikel over Tsjechië verschijnen. Dit artikel is geschreven door redacteur Anton van der Gulik.
Weet u op welk gebied tijdschrift ORIGINE zich richt?

  • a)sport
  • b)kunst
  • c)economie

Antwoorden graag sturen voor 30 juni naar het emailadres czechtourism@hotmail.com
of per post naar: het Tsjechisch bureau voor Toerisme (bekijk het adres)

Comments are closed.