Het Keniaanse Verkeersbureau geeft reis weg via Skyradio

Het Keniaanse Verkeersbureau geeft reis weg via Skyradio

Het Keniaanse Verkeersbureau heeft samen met Skyradio een campagne ontwikkeld. Sinds vorige week, tot en met 18 juni kan men een memory game spelen en een verzorgde reis naar Kenia winnen.

Op Skyradio is er dagelijks een radiospotje te horen met de volgende tekst:
Heb je altijd al de Big Five in het echt willen zien? De grootste variatie aan wildlife vind je in de Keniaanse parken. Na al het natuurschoon en prachtige uitgestrekte Savannes kun je bijkomen aan de parelwitte zandstranden van de Keniaanse kust. Speel het spel op skyradio.nl en win een reis naar het veelzijdige en magische Kenia!

Memory game met Kenia afbeeldingen

Op skyradio.nl speelt men een memory game: zoek de prachtige Kenia afbeeldingen bij elkaar, en haal de snelste tijd. Vervolgens kunnen vrienden er op geattendeerd worden via Twitter, Hyves, Facebook of door het sturen van een email.

De reis naar Kenia bestaat uit twee Arkefly tickets in de economy klasse, transfer van de luchthaven naar het hotel en terug, 5 nachten verblijf o.b.v. HP in hotel Severin Sea Lodge 4* – Karibu Class kamer en 2 nachten Severin Safari Camp – in Tsavo West – Standaard kamer.

Meedoen kan op www.skyradio.nl/index.php?page=actie_overzicht/kenia

Over Kenia

Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het land van de ooooh’s en aaah’s. Ze is het thuis van ‘the Big Five’; de olifant, de neushoorn, de leeuw, de buffel en het luipaard en het land van de bijzondere stammen, zoals de Maasai en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. De hoofdstad Nairobi biedt een goed uitgangspunt voor safaritochten, terwijl Mombasa een goede uitvalsbasis is voor dagtochten. Vanuit Nederland en België worden verschillende lijndienstvluchten en vakantievluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op www.magicalkenya.nl

 

Meer informatie bij het Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Comments are closed.