Eten onder de sterren op het mooiste strand van Curaçao

Eten onder de sterren op het mooiste strand van Curaçao

Romantische dineren onder de sterren, op de pier of simpel op het strand. Lodge Kurá Hulanda & Beach Resort biedt nu voor de echte romantici mogelijkheid voor een onvergetelijke avond. Het Verkeersbureau van Curacao weet er alles van.

Met je voeten in het zand van Curacao

Lodge Kurá Hulanda en Beach Club ligt in Westpunt, een ongerept en idyllisch deel van Curaçao. Door de ligging aan Kalki beach en het comfort is het resort de ideale plek om tot rust te komen. De Lodge beschikt over een groot zwembad op een klip met schitterend uitzicht over zee. Tevens zijn er verschillende restaurants en een Loungebar. Nieuw is ‘life cooking’ op het Christoffel Terrace, waar dagelijks ter plekke door de chef diverse menu’s worden bereid. Op Kalki Beach is er nu iedere vrijdag en zondag avond een Kalki Beach Bar & Grill met live Caribische muziek. Voor een romantische avond biedt het resort diverse opties: een over de top diner op de pier, pure romance op een afgelegen stukje strand, of een mooie en rustige avond onder de sterren.

Comments are closed.