Curacao: Nieuwe Palapahutjes op Curaçaose stranden

Curacao: Nieuwe Palapahutjes op Curaçaose stranden

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft op verschillende stranden op Curaçao nieuwe Palapahutjes laten plaatsen. Wie dol is op de prachtige intieme stranden van Curaçao kan zo ook ontspannen in de schaduw van een knus Palapahutje.

Acht nieuwe Palapahutjes

In totaal zijn er acht nieuwe Palapahutjes geplaatst op Daaibooibaai, drie bij Caracasbaai en twee bij Playa Jeremi. De Curaçao Tourist Board erkent dat nog steeds veel toeristen voornamelijk naar het eiland komen voor de stranden. Onder een Palapahutje is het heerlijk ontspannen en de hutjes bieden natuurlijk ook bescherming tegen de zon, ideaal voor kinderen. Bovendien zijn de Palapahutjes erg geschikt om gezellig te picknicken.

Comments are closed.